NBA:n tämän vuoden tähdistöottelun kapteenit ja avausviisikot on julkaistu. Joukkueiden kapteeneina nähdään Giannis Antetokounmpo ja LeBron James.

Joukkueiden kapteenit ja avausviisikon pelaajat määräytyivät äänestystulosten perusteella. Fanien äänet ovat 50 prosenttia saldosta ja NBA-pelaajien sekä median äänet ovat molemmat 25 prosenttia kokonaispotista. Eniten ääniä pelipaikkakohtaisesti (etu- ja takakenttä) saaneet pelaajat pääsevät avausviisikkoon. Molempien konferenssien eniten ääniä saaneet pelaajat toimivat joukkueiden kapteeneina ja he pääsevät valitsemaan joukkueensa huutoäänestyksellä. 

Läntisen konferenssin ykkösnimi oli LeBron James. Hän saa avausviisikkoon seurakseen Nikola Jokicin ja Kevin Durantin. Lauri Markkanen ei ollut kymmenen eniten ääniä pelanneen joukossa. Jamesille valinta tähdistöotteluun oli historiallisesti jo hänen 20.

Viisikon täydentävät Luka Doncic ja Shai-Gilgeous Alexander.

Itäisessä konferenssissa Antetokounmpo oli ääniharavana ja hänen lisäkseen isosta päästä mukaan valittiin Jayson Tatum ja Joel Embiid sekä takakentälle Tyrese Haliburton ja Damian Lillard.

Markkasella on vielä pienet mahdollisuudet päästä mukaan, sillä valmentajat valitsevat loput seitsemän vaihtopelaajaa. Niistä kolme menee etukentän pelaajille, kaksi takakentän pelaajille ja loput kaksi voivat olla minkä pelipaikan tahansa.

Jos loukkaantumisten takia tulee poissaoloja, niin NBA:n komissaari Adam Silver valitsee samasta konferenssista korvaavan pelaajan. Näin ollen Markkasella on vielä muutama varakortti olemassa.