Utah Jazz kärsi neljännen peräkkäisen tappionsa hävitessään Golden State Warriorsille 137-140.

Joukkueet kohtasivat toisensa lyhyen ajan sisään toistamiseen ja tälläkin kertaa Golden State veti pidemmän korren. Edellispelin ratkaisija oli Stephen Curry ja tällä kertaa Klay Thompson (35) nousi ykkösnimeksi.

Lauri Markkasella oli vaikea heittopäivä, kun 23 yrityksestä upposi sisään kuusi. Yhteensä suomalaisässä keräsi 18 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan. Utahin parhaat pistemäärät kirjattiin Collin Sextonille (35) ja Keyonte Georgelle (33). Tappion myötä ero pudotuspeleihin kasvoi entisestään ja Golden State on nyt 2,5 voiton päässä.

Yön muissa otteluissa Memphis nappasi voiton Milwaukeesta Giannis Antetokounmpon (35/3/12) ja Damian Lillardin (24) vastustuksesta huolimatta. Memphisiltä parhaaseen ylsivät Ziaire Williams (27) sekä Trey Jemison (27).

Minnesotan vahva meno sai jatkoa, kun Portland jäi vaille mahdollisuuksia Anthony Edwardsin (34) johdattaessa joukkoa.

NBA:n viime yön tulokset:
Memphis-Milwaukee 113-110
Utah-Golden State 137-140
Portland-Minnesota 91-128