Miesten Korisliigassa pelaava Uudenkaupungin Korihait vahvistaa tehneensä kaksi jatkosopimusta. Seurassa jatkavat takamiehet Thomas Vehmanen ja Viljami Arvonen.

Vehmasen, 24, sopimus on yksivuotinen. Korihaiden kasvatteihin lukeutuva Arvonen on saanut yksivuotiseen sopimukseensa option lisävuodesta.

Virolaisen Rakvere Tarvasin kasvatti Vehmanen siirtyi Koihaiden riveihin vuosi sitten.

– Koin viime kaudella saavani sellaisen roolin, jossa olen hyödyllisimmilläni. Tykkään mieluummin laittaa palloa eteenpäin ja tarjoilla sitä joukkuekavereille kuin katsella omia tilastoja korintekomielessä. Henkilökohtaisella tasolla olin tyytyväinen viime kauteen, joten siitä on helppo jatkaa eteenpäin, Vehmanen kommentoi.

Arvonen, 19, aloittaa Korihaissa kolmannen kautensa. Tosin Korisliigaa hän pelasi seurassa ensi kertaa vasta viime kaudella.

Myös naisten Korisliigassa on tehty sopimuksia. BC Nokian Naisiin joukkueeseen liittyy viime kaudella Topon paidassa Suomen mestaruuden voittanut Ebba Pekonen.

– Kiva saada Ebban tasoinen pelaaja joukkueeseen. Ebba on itselle tuttu junnuvuosista, kun hän edusti Honkaa. Ebba tuo lisää leveyttä jo valmiiksi vahvalle takakentälle, kommentoi joukkueen päävalmentaja Denis Kucevic.

Viime kauden hopeajoukkue Peli-Karhut saa vahvuuteensa Anissa Poundsin. Kotkalaisesta Poundsin klaanista tuleva Pounds on voittanut aiemmin kolme Suomen mestaruutta PeKassa.