Susijengin Petteri Koponen arvioi SuomiKoris-sivustolle Naantalin leirin olleen hänen uransa paras. Samoilla linjoilla on joukkueen ikoni, Hanno Möttölä.

– Viikko oli todella hyvä ja positiivinen. Siksikin, että jokainen pelaaja tulee vuosi vuodelta paremmaksi koripalloilijaksi. Kaikki tietävät, ettei leireille voi tulla laittamaan itseään kuntoon vaan pelaajat ovat iskussa ensimmäisestä leiripäivästä lähtien, Möttölä sanoo SuomiKoris-sivustolle.

– Lisäksi joukkueessa on kova kilpailutilanne päällä. Se näkyy myös harjoituksissa.

Slovenian EM-kisoihin valmistautuva Susijengi hakee hiljakseen lopullista muotoaan. Harjoitusleirien ja maaotteluiden jälkeen joukkueen kisakoko tulee olemaan 12 pelaajaa.

– Jengiä ei ole kirkossa kuulutettu. Kukaan ei osaa sanoa, ketkä 12 pelaajaa kisoihin loppujen lopuksi lähtevät. Tällaista kilpailutilannetta ei ole välttämättä kovin montaa kertaa ollut. On harvinaista, että joukkueeseen on näin kova kilpailu kuin nyt, Möttölä arvioi.

– Näin se pitääkin olla. EM-kisat ovat edessä ja sinne pelaajat haluavat. Ei ole ongelmia ainakaan pelaajien motivaation kanssa.

Lue myös Hanno Möttölän mietteitä kokemuksen merkityksestä ja omasta tilanteestaan SuomiKoris-sivuston haastattelussa maanantai-aamuna.