Susijengin tähtipelaaja Petteri Koponen oli erittäin tyytyväinen maajoukkueen Naantalin leirin antiin. Maajoukkue piti ensimmäisen virallisen leirinsä ennen syyskuussa alkavia EM-kisoja Sloveniassa.

– Ensimmäinen leiri takana ja todella hyvä fiilis. Tämä oli ehkä paras maajoukkueleiri koskaan, jossa olen ollut mukana. Tekemisen taso oli korkealla ja asenne oli mahtava, Koponen kehuu SuomiKoris-sivustolle.

– Meillä on hyvä kilpailutilanne joukkueessa ja se näkyi myös harjoituksissa. Nyt on jalat aika lopussa varmaan jokaisella… Saatiin ainakin höyryt pois.

Viikonloppuna Susijengin pelaajat saivat ansaitun vapaan. Monelle pelaajalle ensimmäinen leiriviikko oli jo kolmas – Suomen maajoukkue piti kahtena edellisenä viikkona vapaaehtoista leiriä Helsingissä.

– Kokoonnumme jälleen ensi viikon alussa ja nyt on edessä yksi odotettu juttu: ottelu. Muutamalla jätkällä on jo kolme viikkoa harjoitusta takana ilman yhtäkään ottelua. Pelit ovat kuitenkin aina iso asia, Koponen sanoo.

– Pelaamme Ranskaa vastaan. On taas upeaa vetää Suomi –paita päälle. Jokainen maaottelu on pelaajalle tärkeä ja näitä pelejä odotetaan aina. Peli on tärkeä siksikin, että pelikunto on aina eri asia kuin treenikunto. Sen verran on tullut juostua, että on siistiä lähteä pelaamaan.

Suomi kohtaa Ranskan Pau´ssa ensi viikon perjantaina.