Karhu on solminut yhden vuoden sopimukset Quincy Hankins-Colen ja Dre Williamsonin kanssa.

Quincy Hankins-Cole on 203 cm pitkä ja 107 kg painava laitahyökkääjä. Kaudella 2012-2013 Quincy pelasi Ranskan kolmannella tasolla Sorguesin joukkueessa. Samassa liigassa pelasi myös muuten Ville Kaunisto. Tehoiksi Hankins-Colelle kertyi 11,3 pistettä, 6, levypalloa ja 1,7 syöttöä per peli. Ennen Ranskaa hän pelasi kauden Islannissa, jossa tilastoihin kertyi 18,2 pistettä, 13 levypalloa ja 2,7 syöttöä. Yliopistouraan mahtui mm. kausi Nebraskan joukkueessa, kovassa Big12-konfferenssissa (4 pistettä ja 2,4 levypalloa), ennen siirtymistä Pikevillen yliopistoon (12,9 pistettä ja 9 levypalloa), jossa hän voitti joukkueensa kanssa NAIA:n mestaruuden.

Dre Williamson on 202 cm ja 109 kg painava laitahyökkääjä. Williamson pelasi kaudella 2012-2013 ensimmäisen ammattilaisvuotensa Belgiassa, Liegen joukkueessa. Siellä tehoiksi kirjattiin 6,1 pistettä, 3,9 levypalloa ja 0,6 torjuntaa per peli. Yliopistona hänellä oli Appalachian State University, jossa tehoiksi 9,6 pistettä, 7,2 levypalloa ja 1,5 torjuntaa ottelua kohden.

– Molemmat ovat urheilullisia, isoja laitahyökkääjiä. Dre viihtyy enemmän korin alla ja Quincy laidassa, Karhun päävalmentaja Ari Tammivaara kertoo seuran sivuilla.

– He sopivat hyvin Karhun aggressiiviseen pelitapaan, molemmat pystyvät puolustamaan useampaa pelipaikkaaja ja ovat monipuolisia hyökkäyspelaajia, jotka voivat pelata sekä selkä että kasvot kohti koria. Molemmat ovat nuoria ja nälkäisiä, mutta olleet jo Euroopassa pari kautta. Heillä molemmilla on halua kehittyä pelaajina ja he halusivat sellaiseen ympäristöön, jossa harjoitellaan laadukkaasti ja pelataan paljon, Tammivaara jatkaa.

Karhu jatkaa pelaajamarkkinoiden tutkimista sarjakauden lähestyessä.