Namika Lahti on vahvistanut rivejään alle 20-vuotiaiden maajoukkuelaituri Tommi Huolilalla. Lahtelaiset ovat vankistaneet myös taustojaan ja solmineet yhden jatkosopimuksen.

Pelaajapuolella uusin nimi on alle 20-vuotiaiden EM-kisoissa edukseen esiintynyt 20-vuotias laituri Tommi Huolila. Huolila siirtyy Lahteen kasvattajaseurastaan Salon Vilppaasta, jonka liigajoukkueessa hän on esiintynyt viimeisellä kolmella kaudella pienessä roolissa, pelaten enimmäkseen A-nuorten SM-sarjaa. Huolilan sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Huolila oli yksi Suomen maajoukkueen onnistujista Tallinnassa järjestetyissä EM-kisoissa. Tilastoihin kirjattiin 14 ottelussa 5.2 pistettä ja 4.2 levypalloa noin 18 minuutin keskimääräisellä peliajalla. Levypalloissa Huolila oli joukkueensa parhaimmistoa.

Viime kauden joukkueesta jatkosopimuksen on tehnyt toinen laituri Jimi Koskinen (195cm, 25v). Namikan vakiokalustoon kuuluva Koskinen esiintyi viime kaudella roolissaan pirteästi ja aloittaa nyt jo seitsemännen kautensa lilavalkoisissa. Ensimmäinen liigaottelu Koskiselle merkittiin jo kaudella 2005-2006, mutta peliminuutteja siunaantui vasta seuraavalla kaudella.

Päättyneellä sesongilla Koskisen tilastorivi naputeltiin muotoon: 39 ottelua, peliaikaa keskimäärin reilut 9 minuuttia, pisteitä 2.2 ja levypalloja 1.1 per ottelu.

Päävalmentaja Ilkka Palviainen saa apureikseen lahtelaisittain varsin tuttuja miehiä, kun valmennusryhmän täydentävät Arttu Mannelin ja Petri Velling.

Mannelin oli pelaajaurallaan Lahden NMKY:n kasvatti ja pelasi kausina 2003-2005 yhteensä seitsemän ottelua Namikan edustusjoukkueessa. Kuluneet seitsemän vuotta hän on valmentanut ammatikseen Namikan junioreita luotsaten B-pojat Suomen mestareiksi keväällä 2012.

Petri Velling on myös pitkän linjan namikalaisia. Hänellä on aiempaa kokemusta myös liigajoukkueen tehtävistä ja hän on valmentanut viime vuodet ammatikseen seuran junioriorganisaatiossa. Sekä Velling että Mannelin ovat juuri aloittaneet virallisen ammattivalmentajatutkinnon suorittamisen Vierumäellä.

Joukkueenjohtajana uudessa taustaryhmässä aloittaa Vesa Pääkkönen, joka on tuttu Namikan junioritoiminnan eri tehtävistä ja myös joukkueenjohtajan tontilta.

Fysioterapeutiksi puolestaan tulee Niklas Hamnström. Hänelläkin on vahva Namika-tausta ja hän toimii fysioterapeuttina Ilkka Palviaisen valmentamassa tyttöjen U18-maajoukkueessa.

Namika tiedotti sopimuksista kotisivuillaan.