Lassi Tuovin ollessa maajoukkueen mukana Juha Sten kantaa Lappeenrannan Namikan valmentajavastuuta. Namika aloitti valmistautumisensa tulevaan kauteen kohtaamalla harjoitusottelussa Kouvot torstaina. Kouvolalaiset olivat ottelussa 81-62 (42-28) vahvempia, mutta Sten ei tulosta surkutellut.

Sten kertoo Namikan sivuilla, että ottelun pääasiallisena tarkoituksena oli saada pelituntumaa ja palautella mieliin joukkuepelaamista.

– Tärkeintä oli pelirytmiin pääseminen ja siinä varmasti päästiinkin eteenpäin. Olemme kesällä tähän asti keskittyneet lähes täysin henkilökohtaisen kehittymiseen ja Kouvojen pelivalmius olikin joukkueena aivan eri tasolla. Paljon nuoria namikalaisia sai ensikasteensa edustusjoukkueen mukana ja tästä jatketaan luottavaisena eteenpäin kohti kauden alkua, joskin paljon on hommia vielä edessä, Sten muistuttaa.