Phoenix Suns ja Milwaukee Bucks ovat sopineet pelaajakaupasta, jossa Caron Butler siirtyy Bucksin riveihin ja kaksikko Ish Smith – Vjatsheslav Kravstov puolestaan matkaa vastakkaiseen suuntaan.

Jo 11 kautta NBA:ssa pelannut Butler palaa kotikonnuilleen, sillä hän on kotoisin Racinesta.

– Olemme innoissamme saadessamme toivottaa Caronin tervetulleeksi takaisin kotiin. Hän tuo ryhmäämme syvyyttä ja toimii esimerkkinä nuoremmille pelaajille, Bucks-manageri John Hammond totesi seuran tiedotteessa.

Sunsin riveihin siirtyneistä pelaajista Smithillä on alla kolme NBA-kautta peräti viidessä eri seurassa. Ukrainalaisella Kravstovilla puolestaan alkaa toinen kausi NBA-kentillä. Samalla Sunsista tulee NBA:n ”ukrainalaisjoukkue”, sillä Kravstovin ohella ainoa NBA:n ukrainalaispelaaja Alex Len pelaa niin ikään phoenixilaisten riveissä.