Los Angeles Lakersin Kobe Bryantin osallistuminen joukkueen harjoituskaudelle on vielä epävarmaa. Bryantin toipuminen on edennyt, mutta ei aivan samalla aikataululla kuin kuntoutuksen alkuhetkinä ennakoitiin.

Bryant toipuu akillesjänteen repeämisestä eikä hänen tarkkaa paluuaikaansa ole vielä tiedossa.

– Hän on kuntoutumassa hyvin ja hän on kohdannut kaikki tavoitteet aikataulussa ja odotamme hänen toipuvan täyteen pelikuntoon, joukkueen tiedottaja John Black kertoo Los Angeles Timesissa.

– Yksi avainasioista on, että hän saa voimaa ja kestävyyttä, ei vain akillesjänteeseensä, vaan myös jalkoihin, polviin, selkään ja keskivartaloon, Black jatkaa.

Bryant loukkaantui huhtikuussa ja hänen kuntoutusaikataulunsa on noin kuusi kuukautta ja innokkaimmat odottivat hänen olevan jo mukana joukkueen ensikuun pelimatkalla Kiinaan, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että se jää häneltä väliin. Hän joutunee jättämään väliin kaikki kahdeksan harjoitusottelua joista viimeisin pelataan 25. lokakuuta ja runkosarja alkaa vain neljä päivää siitä.

– Vältämme asettamasta paluuaikataululle päivämäärää kunnes hän pystyy juoksemaan täysipainoisesti ja hän pystyy olemaan mukana kentällä täysin, Black valottaa.