Salon Vilpas Vikings sai viimeisen puuttuvan palikkansa kasaan, kun James Padgett korvasi keskenkuntoisen Matthew Pilgrimin. Salolaisten päävalmentaja Mikko Tupamäen mukaan nyt vain hiotaan peliä kuntoon ennen reilun parin viikon päästä alkavaa kautta.

Tupamäen mukaan salolaisten valmistautuminen kauteen on mennyt pääosin suunnitelmien mukaan.

– Kaikki on mennyt ihan kohtalaisen hyvin tähän saakka. Ei ole ollut mitään isompia vammoja eikä pidempiaikaisia loukkaantumisia. Viimeinen jenkkikin tuli toissapäivänä. Joukkueen pelaajat ovat nyt kasassa ja tilanne on ihan ok, sillä joillakin joukkueilla kaikki jenkit eivät ole edes vielä mukana. Tietenkin valmentajan kannalta olisi optimaalista, että joukkue olisi kasassa viisi viikkoa ennen kauden alkua, mutta eihän se niin yleensä mene, Tupamäki kertoo kauden valmistautumisesta SuomiKoris-sivustolle.

– Palikat ovat nyt kasassa ja olemme saaneet hyviä pelaajia meidän resursseille. Meillä ei ole sarjan parasta talenttia, joten meidän pitää saada joukkue yhtenäiseksi ja niitä asioita olemme käyneet läpi, Tupamäki jatkaa.

Tällä hetkellä Vilpas ei hae enää uusia vahvistuksia, vaan joukkueen pelaajisto on nyt koossa. Tupamäki toivoo, ettei kauden aikana tule vastoinkäymisiä loukkaantumisten muodossa.

– Tällä hetkellä emme ole etsimässä enää uusia pelaajia, vaan näillä mennään eteenpäin. Kahtena edelliskautena olemme joutuneet vaihtamaan jenkkiä kesken kauden. Toissa kaudella yksi jäi kiinni rattijuopumuksesta ja laitoimme hänet pois ja viime vuonna yhdelle tuli polvivamma. Tällaisiin asioihin ei voi tietenkään vaikuttaa, mutta valmentajana tietysti toivoisi, että sillä joukkueella millä aloitetaan, myös lopetettaisiin. Loukkaantumiset kuuluvat tietenkin urheiluun, mutta toivottavasti ei tule sellaisia, että joku on sivussa puolet kaudesta tai koko kauden ajan, Tupamäki koputtaa puuta.

Vilpas aloittaa kautensa kohtaamalla vieraskentällä UU-Korihait 4.10.

Salttu Forsström