KTP hioo pelikuntoaan viikonloppuna Tallinnassa, kun se pelaa lauantain ja sunnuntain aikana kaksi harjoitusottelua.

Kotkalaisten päävalmentaja Sami Toiviaisen mukaan viimeaikaiset harjoitukset ovat sujuneet hyvin, kun joukkue on täydellä teholla kasassa.

– Muutama viikko oli harjoittelua alla suomalaisten kanssa ennen kuin vahvistuksemme saapuivat keskiviikkona maahan. Kuhina oli taas perinteisesti Steveco Areenalla kova keskiviikkona ja torstaina, kun ”yllättäen” meidän treenejämme oli katsomassa aika paljon enemmän väkeä kuin normaalisti, Toiviainen kirjoittaa KTP:n sivuilla.

Kotkalaiset lähtevät kauteen kolmen amerikkalaisvahvistuksen voimin, sillä vihreän pelipaidan pukevat ylleen Haywood Chris Owens, Sefton Barrett ja Dontell Jefferson.

– Ensivaikutelma vahvistuksistamme ainakin näin päävalmentajan silmin on oikein positiivinen. Totta kai kuntopuolella on varmasti kaikilla tekemistä, mutta tästä en ole huolissani. Owens on jo nyt hyvässä kunnossa ja Barrett-Jefferson-akseli saa tehdä hiukan ekstrahommia, niin hyvä tulee.

KTP kohtaa lauantaina Tallinnassa BC Kalevin ja sunnuntaina Raplassa TycoRaplan.

Samuli Vanttaja on poissa joukkueen vahvuudesta jalkavamman vuoksi, joten häntä emme näe muuta kuin kannustamassa joukkuetta penkiltä käsin. Muuten joukkue on suht terve pieniä kolhuja lukuun ottamatta, Toiviainen valottaa.