Bisons haastoi keskiviikon harjoitusottelussa Tapiolan Hongan. Ottelu pelattiin Hongan kotiareenalla Espoossa. Bisons voitti lopulta jatkoajalla 79-74 ja. (14-16, 31-36, 56-55, 70-70)

Ensimmäinen puoliaika eteni tasaisesti, mutta kotijoukkueen komennossa. Kurinalainen Honka pystyi ahdistelemaan paperilla ylivoimaiselta näyttänyttä loimaalaisryhmää kummassakin kenttäpäädyssä. Bisonsin peli ei taas sujunut aivan tahdotunlaisesti. Ei tosin mikään ihme, sillä Biisonit pelasi ensimmäistä kertaa koko joukkueen voimin. Puoliaika 36-31 espoolaisille.

Toisella puoliskollakin peli jatkui tasaisena. Bisons sai levypallopelinsä kulkemaan paremmin kuin alkupuoliskolla. Tästä kuuluu suuri kiitos Ryan McDaden (5/11) ja Justin Hawkinsin (16/7/1r) uhrautuvalle korinaluspelaamiselle. Hawkins pelasi paljon vapautuneemmin kuin Salo-pelissä ja näytti saaneensa kroppansa iskukuntoon. Bisons vei levyt lopulta 49-38.

Yleisöä hemmoteltiin oikein urakalla, kun tasainen vääntö ei ratkennut varsinaisella peliajalla. Bisons tarvitsi jatkoajan kääntääkseen pelin voitokseen.

Kummallakin joukkueella on petrattavaa pallon huolehtimisessa. Menetyksiä kirjattiin Hongalle 20 ja Bisonsille 21 kappaletta. Riistoja Biisonit kuitenkin repi kahdeksan kipaletta, Honka vain neljä.

Hongan tehokkaimpia olivat jenkkikolmikko Jaraun Burrows (11/7/2/4t)-Ronnie Clark (15/5)-Anthony Tucker (16/3/4) ja kapteeni Tuomas Iisalo (15/2/1/2r). Villematti Kopio pussitti 12 pistettä.

Ilahduttavaa oli nähdä, että kaikki kentällä käyneet Biisonit pääsivät pisteiden makuun. Suurimman saaliin keräsi Justin Hawkins. Tuukka Kotti ei arastellut ensiesiintymistään Biisoni-paidassa vaan tehoili 13 pistettä, kaksi levypalloa, neljä syöttöä ja yhden riiston. Billy Keys säkitti 12 pistettä, kaikki kaaren takaa. Tilastollisesti Antto Nikkarinen oli tehokkain, sillä hän upotti vajaassa puolessa tunnissa kahdeksan pistettä, haki neljä levyä, antoi neljä syöttöä ja riisti kolmesti.

Bisons raportoi ottelusta verkkosivuillaan.