Korihait kohtasi lauantaina Salossa Kauhajoen Karhun. Karhu hallitsi ottelun alkua, mutta Korihait kiri lopussa rinnalle ja ohi. Lopulta Karhu oli kuitenkin vahvempi lukemin 98-94 (57-40)

Korihait kohtasi Salon turnauksen avausottelussa viime kauden nelosen Kauhajoen Karhun. Bojan Sarcevicilla vahvistuneita pohjanmaalaisia on veikkailtu sarjan kärkisijoille tulevallakin kaudella.

Ottelun alku oli vielä hyvin Korihaiden hallussa, mutta sen jälkeen Karhu meni menojaan. Karhu kävi parhaimmillaan 20 pisteen johtoon, ennen kuin Korihait sai puolustuspeliään kuntoon. Hyvän puolustuksen, sekä Mikko Jalosen, Sami Ikävalkon ja Sami Mäntymaan hyökkäyspään onnistumisten ansiosta Korihait aloitti kirin, joka huipentui 13-0-jaksoon ja Korihaiden johtoasemaan viimeisen jakson alkupuolella.

Loppupeli mentiinkin sitten tasatahtiin, johtoaseman vaihdellessa tiuhaan. Laajemmalla materiaalilla operoinut Karhu oli lopulta vahvempi ja vei ottelun neljän pisteen erolla.

Korihait pelasi vain seitsemällä miehellä Josh Dollardin ja Chace Stanbackin parannellessa pikkuvammojaan.