KTP sai hyvän kenraalin kauteensa, kun se kaatoi viimeisessä valmistavassa ottelussaan Lappeenrannan Namikan selvästi 100-78. Kotkalaisten päävalmentaja Sami Toiviainen oli iloinen omiensa esitykseen.

Toiviainen kiitteli myös tuoreen vahvistuksen Sharaud Curryn otteita.

– Olihan tässä pelissä jo huima parannus edellisen viikonlopun Viron pelejä ajatellen. Hyökkäys toimi jo ihan ok ja erityisen tyytyväinen olen toisen puoliajan puolustukseemme. Uusi jenkki Sharaud Curry on hyvässä kunnossa ja on sellainen pelintekijä, jota tarvitsemme joukkueeseen, Toiviainen kehuu kotkalaisten sivuilla.

Toiviainen katsoo luottavaisena kohti ensi viikonloppuna alkavaa kautta.

– Nyt meillä on viikko aikaa laittaa paketti sellaiseen kasaan, että voimme haastaa mestarisuosikki Bisonsin sen kotikentällä sarja-avauksessa, Toiviainen miettii.