Katajan päävalmentaja Jukka Toijala on viettänyt lähes koko kesän Susijengin matkassa ja hänelle itselleenkin tämä ottelu toimi samalla tärkeänä havainnoinnin paikkana.

Tosin suotta ”Toikka” oli ottelun alla varpaisillaan sillä Katajan tekeminen näytti hyvältä heti ensiminuuteista alkaen. Joukkueen pelaajia peluutettiin tasaisesti ja sen mukaisesti jakautuivat myös tehot.

– Tämä ensimmäinen peli oli suoraan sanottuna ennalta aikamoinen arvoitus, että miten oma peli lähtee kulkemaan. Meillä ei ole tällä joukkueella paljon kokemusta yhdessä tekemisestä, mutta ne kerrat kun on tehty, ovat sitten olleet laadullista tekemistä. Olen hyvin tyytyväinen avausvoittoon. Meillä on tässä alussa vieraspainotteinen ohjelma ja jokainen vierasvoitto tuo meille tietyllä tavalla tekemiseen lisää itseluottamusta ja varmuutta, Toijala totesi Kouvojen sivujen mukaan.