Lappeenrannan Namika taisteli perjantaina pitkään Bisonsin kannassa, mutta maanantaina se putosi heti kättelyssä Katajan vauhdista. Lappeenrantalaisten päävalmentaja Lassi Tuovin mukaan Namika ei pystynyt vastaamaan Katajan joukkuepeliin.

Tuovi harmitteli, että oman joukkueen pelaaminen meni enemmän yksinyrittämiseksi.

– Kataja antoi meille oppitunnin miten pelata joukkueena. Kaksi reissupeliä takana ja toisessa onnistuimme jättämään kentälle ja pelasimme hyvin yhteen. Tänään meni sitten sooloiluksi ja hajosi käsiin, Tuovi manaa Namikan videossa.

Namika on hävinnyt kaikki ottelunsa tähän mennessä ja seuraavaksi sillä on edessä perjantaina kotiottelu KTP:tä vastaan.

– Meillä on nyt muutama päivä hyvää aikaa katsoa mihin suuntaan me lähdemme: ylöspäin vai alaspäin. Perjantaina pitäisi taas sen joukkueilmeen löytyä tai muuten talvesta tulee pitkä, Tuovi heittää.