Lappeenrannan Namika jatkaa kauden alussa sarjan kärkijoukkueiden kohtaamisiaan perjantaina paikallisottelussa KTP:tä vastaan. Mustia pilviä Namikan ylle tuo takamies Brandon McKnightin lievä loukkaantuminen edellisessä pelissä.

McKnightin pelaaminen perjantain ottelussa on kysymysmerkki.

– McKnightin loukkaantuminen on valitettava asia, mikäli mies ei ole pelikuntoinen perjantaina, lappeenrantalaisten päävalmentaja Lassi Tuovi harmittelee joukkueen kotisivuilla.

Namika on hävinnyt tähänastiset ottelunsa, mutta Tuovilla on aseet tiedossa miten viime kauden hopeajoukkueen tykit vaimennetaan.

– KTP esitti keskiviikkona Kauhajoella erittäin kypsää koripalloa laajasti materiaalia käyttäen. Vierasjoukkueen kaukoheittopeli on syytä saada kuriin, jotta pysyisimme kotkalaisten kyydissä. Joukkueessa on ollut sisuuntunut tekemisen meininki maanantain ”kylvetyksen” jälkeen, Tuovi viittaa Katajalle koettuun suurinumeroiseen tappioon.