Vilppaan amerikkalaisvahvistus Mikhail Torrance ei ole päässyt aivan harjoituskauden vireeseen vielä Korisliigassa. Salolaisten päävalmentaja Mikko Tupamäki on kuitenkin luottavainen, että takamies löytää vielä tasonsa.

Keskiviikon Kataja-ottelussa Torrance pelasi 35 minuuttia, mutta teki vain viisi pistettä. Tupamäen mukaan Torrancen vire on pääkopasta kiinni.

– Preseasonilla ”Khail” pelasi 25 pisteen keskiarvolla ja kolkkiprosentti oli 50 prosentin luokkaa. Henkisellä puolella nämä ongelmat tuntuvat olevan, ei se taito ole mihinkään hävinnyt. Minulle Torrance on edelleen rookie-pelaaja ja valitettavasti se näkyy tekemisessä. Ihan omia heittoja mies sai, mutta kun ei saa alkuun onnistumisia, tulee paineita, Tupamäki pohtii Vilppaan kotisivuilla.

Vilpas kohtaa lauantaina kotikentällään Pyrinnön.