Namika tarjosi yleisölleen piinaavan jännitysnäytelmän perjantaina, kun se kohtasi kotisalissaan kuudella tappiolla kautensa aloittaneen Korikobrat Lapualta.

Ensimmäisen neljänneksen aikana kuskin paikalle istahtanut käärmelauma oli ottelussa niskan päällä aina viimeiselle neljänneksellä asti. Taisteluilmeensä löytänyt kotijoukkue osoitti kuitenkin sitkeyttä korjaamalla lopulta ottelusta helpottavan voiton lukemin 78-73 (36-46).

– Hävisimme ensimmäisellä puoliajalla kaikki taistelu- ja irtopallot, ja vielä kolmannellakin jaksolla sama kaava toistui. Viimeiselle jaksolle lähtiessä saimme muutamasta henkilökohtaisesta suorituksesta kollektiivisen tahtotilan muutoksen aikaiseksi Todd Brownilta tuli aika huikea muutaman minuutin pätkä, kun nousimme takaa, lappeenrantalaisten päävalmentaja Lassi Tuovi kertasi ottelun ratkaisuja joukkueen sivuilla.