Bisons kohtasi viikonloppuna vielä voitoitta olleen Kouvot ja kouvolalaiset pitivät mestarit tiukoille. Korisliigassa on nähty tällä kaudella isojakin eroja, mutta Antto Nikkarinen muistuttaa Biisoneiden pelien olleen tasaisia.

Bisons pelaa Korisliigan kanssa samaan aikaan Eurocupin kovia pelejä. Viime keskiviikkona loimaalaiset haastoivat tasapäin Euroopan huippujoukkue Besiktasin. Lauantaina vastassa oli Kouvot ja keskiviikkona taas Eurocupin peli Pietarin Spartakia vastaan. Nikkarisen mukaan Bisons lähtee joka otteluun täysillä välittämättä kuka kentän toisella puolella on.

– Ei se vaikuta ketä vastassa on, sillä kaikki ovat ammattilaisia. Ei kukaan aliarvioi vastustajaa.

Kouvot pisti Bisonsille tiukasti hanttiin ottelussa, mutta toisella puoliajalla loimaalaiset saivat pelinsä paremmin kuosiin ja nappasivat lopulta voiton. Nikkarinen kuitenkin myöntää, että alussa kirvelevä Besiktas-tappio saattoi koputella takaraivossa.

– Emme saaneet siinä ottelussa parastamme alussa ja toisaalta Kouvot pelasi hyvin ja sai heittonsa sisään. Emme olleet terävimmillämme emmekä välttämättä saaneet kerättyä itseämme lauantaiksi keskiviikon pettymyksen jälkeen. Lopulta saimme kuitenkin pelistä kiinni. Ei se johtunut mistään ylimielisyydestä tai että olisimme lähteneet otteluun takki auki, Nikkarinen toteaa SuomiKoris-sivustolle.

Korisliigassa on nähty tällä kaudella isonumeroisia voittoja ja eroja.

– Vaikka joissain peleissä ero on revennyt, niin meidän pelit ovat olleet tiukkoja loppuun saakka, takamies muistuttaa.

Salttu Forsström