Joonas Cavén ja Samuel Haanpää olivat vireessä lauantaina, kun molemmat ylsivät voittoihin omissa otteluissaan.

Haanpää säkitti kaikki pelitilanneheittonsa ja keräsi 10 pistettä, kun Leyma Coruña haki neljännen voittonsa kuudennessa ottelussaan Espanjan Adecco Orossa. Coruña karkasi jo avausjaksolla Lleidalta 25–11-numeroihin ja tyylitteli voittonsa pistein 82–71 (42–30).

Haanpää kirjautti kymmenen pisteensä lisäksi kaksi levypalloa sekä yhden syötön.

Cavén palasi Espanjan ACB:sta Adecco Plata -liigaan lauantaina, kun Joventut Badalonan farmiseura CB Prat Joventut kohtasi vierasottelussa Castellón.

211-senttinen Cavén teki kentällä ollessaan käytännössä mitä tahtoi ja säkitti erinomaisin heittoprosentein vierasjoukkueelle 22 pistettä 21 peliminuutissa. Tampereen Pyrinnön kasvatille rekisteröitiin myös kaksi levypalloa sekä kaksi riistoa 85-73 (49-31)-voitossa.

Shawn Huff oli Saksan Bundesliigan lauantaikierroksella virhevaikeuksissa, mutta onnistui keräämään neljän virheen rasittamanakin 17 minuutissa kahdeksan pisteet ja kahden levypallon saaliin. Voittajana Ratiopharm Ulmin ja Huffin edustaman Ludwigsburgin välisestä ottelusta selvisi kuitenkin Ulm.

Ulm johti neljä minuuttia ennen loppua pisteissä 85–84, kunnes Cameron Longin vapaaheitot ja Keaton Nankivilin kolmonen siivittivät kotijoukkueen 90–84-johtoon. Vieraat eivät enää päässeet viittä pistettä lähemmäs ja joutuivat taipumaan pistein 99–104 (51–48).

Ludwigsburg on voittanut kahdeksasta ottelustaan neljä.

Valmentajanvaihdoksen jälkeen kolme perättäistä ottelua voittaneen Ville Kauniston Lillen voittoputki Ranskan ProB:ssä katkesi perjantai-iltana Nantesin vieraana. Nantes kirjautti jatkoajalla 84–79 (31–35, 68–68)-voiton.

Ville Kaunisto kuului Lillen avaukseen, mutta jäi Nantesin puristuksessa kahteen pisteeseen. Kaunisto nappasi kuitenkin kuusi levypalloa ja blokkasi vastustajan heiton kahdesti.

Lille on voittanut kolme ja hävinnyt kahdeksan ottelua.