Loimaan Bisons ei pystynyt järjestämään yllätystä Istanbulin saunassa, kun se hävisi suurseura Besiktasille 83-74 (41-41).

Besiktas aloitti ottelun isännän elkein ja vei avausneljänneksen nimiinsä 23-14. Bisons kokosi kuitenkin rivinsä toisella jaksolla ja vei sen nimiinsä niin ikään yhdeksän pisteen erolla 27-18 ja näin mentiin tauolle tasatilanteessa.

Toinen puoliaika oli kotijoukkueen hallintaa ja Besiktas sai kolmannella neljänneksellä vedettyä seitsemän pisteen kaulan jota loimaalaiset eivät enää saaneet kurottua kiinni. Näin Bisons koki kuudennen tappionsa Eurocupissa. Jatkopaikkaan yltääkseen sen on voitettava jäljellä olevat kaksi ottelua.

Bisonsin parhaat pistemiehet olivat 17 pistettä pussittanut Frank Robinson ja John Williamson jäi pisteen päähän. Tuukka Kotti nosti 12 pistettä ja Billy Keys heitti 11.