Suomen maajoukkuepelaajan Teemu Rannikon hermot pitivät vapariviivalla kun Korisliigan ottelua Lapuan Korikobrien ja Joensuun Katajan välillä ratkottiin. Kataja haki vierasvoiton Lapualta lukemin 89-81 (43-36).

Kotijoukkue voitti avausjakson lukemin 24-13 mutta tauolle mentiin Katajan johtaessa 43-36. Joensuulaiset veivät toisen neljänneksen nimiinsä tylysti 30-12.

Kolmas jakso oli tasainen. Korikobrat voitti sen lukemin 25-22 ja hiipi vain neljän pisteen päähän.

Ajassa 33.47 Kyle Foggin kaksi onnistunutta vapaaheittoa nostivat kotijoukkueen pitkästä aikaa johtoon lukemin 70-69. Kataja nappasi kuitenkin johdon heti perään ja lopulta ottelu ratkesi Rannikon upotettua neljä vapaaheittoa peräkkäin. 33 sekuntia ennen loppua tilanne oli Rannikon vapareiden jälkeen 89-81 vieraille.

Rannikko pussitti kaikkiaan 16 pistettä ja antoi neljä syöttöä. Kentän kovimman lukeman kirjautti kuitenkin Fogg joka teki 27 pistettä.

Kataja jatkaa kolmantena ja Korikobrat sijalla kahdeksan.