Lappeenrannassa vietetään juhlallisuuksia lauantaisessa Namika-Kataja-ottelussa. Ottelun yhteydessä Namika nostaa Pasi Riihelän paidan Urheilutalon kattoon mestaruusviirien rinnalle juhlallisin seremonioin.

Kaiken juhlahumun keskellä pelataan myös erinomainen koripallo-ottelu, jossa Namikaa vastaan asettuu nimivahva Joensuun Kataja. Joensuulaiset ovat tällä hetkellä sarjassa turvallisesti kolmannella sijalla, mutta viimeisessä kolmessa ottelussa joukkue on osoittanut erinomaisia otteita kevättä ajatellen kaataen Lahti-murskavoiton lisäksi niin KTP:n kuin Biisonilaumankin.

Namika kärsi kiperän tappion keskiviikkona Lapualla, mutta toivottavasti kauden ennätysyleisö pitää huolen, että Namikan peli-ilme pysyy viime viikkojen tyyliin positiivisena. Myös Katajan Teemu Rannikko on huomannut Namikan parantuneet otteet viime aikoina.

– Namika pelaa tällä hetkellä kivaa koripalloa, josta huokuu vapautuneisuus ja itseluottamus. Joukkue on löytänyt lisää ratkaisuvoimaa ulkomaalaiskolmikkonsa lisäksi, ja se on luonnollisesti meilläkin tiedossa. Ottelusta tulee varmasti hyvä, ja toivottavasti yleisö löytää paikalle todistamaan hienoa urheilupäivää, Rannikko sanailee Namikan sivuilla.

Namikan päävalmentaja Lassi Tuovi toivoo joukkueen positiivisen ilmeen jatkuvan myös Katajaa vastaan.

– Kataja on pelannut viime peleissään erittäin hyvin. Ehkäpä Kataja pelaa tällä hetkellä jopa sarjan parasta palloa. Heitä vastaan meille ei riitä, että otamme yhden miehen kiinni. Siitä huolimatta olemme pelanneet viime aikoina hyvällä ilmeellä, ja toivottavasti löydämme kotiyleisöstä kuudennen kenttäpelaajan lauantaiksi, Tuovi heittää.