Namika kohtaa sarjassa yhdeksäntenä, tasapisteissä edellään olevan Kouvojen kanssa taistelua pudotuspelipaikasta jatkavan Vilpas Vikingsin.

Namikan kausi loppuu runkosarjan jälkeen. Ylöspäin ei ole enää asiaa, ja sarjapaikka on ollut jo hetken turvattuna. Päävalmentaja Lassi Tuovi pohti lauantain ottelun lehdistötilaisuudessa erilaisia motivointikeinoja jäljellä oleviin kolmeen kamppailuun. Keskiviikon kamppailussa joukkueen otteluvalmennuksesta vastaakin apuvalmentaja Juha Sten yhdessä Tuovin avustuksella.

– Itse sain aikoinaan vastata otteluvalmennuksesta muutamia otteluita Mika Turusen ja varsinkin Jarmo Laitisen aikakaudella, ja ne kokemukset muistan aina. Uskon tämän ratkaisun tuovan mukavasti lisäenergiaa peliimme. Emme missään nimessä lähde Saloon luovuttaneina, vaan toivottavasti paineiden katoaminen tuo peliimme luovuutta ja hyväntuulisuutta. Tällä viikolla meillä on oiva tilaisuus vaikuttaa sarjan loppusijoituksiin, ja käytämme sitä motivaattorina, Tuovi toteaa Namikan sivuilla.