Namika Lappeenranta matkasi keskiviikkona Saloon kauden kolmanneksi viimeiseen otteluun. Vilppaan kova alku ja heittovire jätti Namikan ilman voittoa.

Vilpas oli tehokas etenkin rajan takaa, sillä salolaiset upottivat 12 kolmosta hyvällä prosentilla. Namikan päävalmentajana ottelussa toiminut Juha Sten kehuikin Vilppaan heittopeliä.

– Vaikea ensimmäinen puoliaika. Vilpas heitti hemmetin hyvin ja puoliajalla olimme 15 pinnaa perässä. Jotenkin tuntui, ettemme olleet niin paljon huonompi joukkue. Kolmannella jaksolla pääsimme vielä peliin mukaan, mutta sitten tuli Sandberg-Kallio-parivaljakko Vilppaalta ja heitti 3-4 kolmosta putkeen ja peli ratkesi siihen. Vilpas heitti erittäin hyvin, oli vähän halukkaampi ja vähän taistelevampi, mutta ei meiltä mikään huono peli. Vilpas oli vain tuon verran parempi, Sten summasi ottelua Namikan videolla.