Tampereen Pyrintö hävisi kotiareenallaan Pyynikillä Baltian liigan toisessa pronssiottelussa TU/Rockille lukemin 65-74. TU/Rock voitti myös ensimmäisen osaottelun perjantaina Tartossa ja otti pronssimitalit yhteistuloksella 127-149.

– Tämä oli kova karkelo. Kaksi viimeistä kohtaamaamme joukkuetta olivat kovempia kuin mitkään aiemmat joukkueet. Puolustimme aikamoisen hyvin ja olisimme saaneet minkä tahansa Korisliiga-joukkueen helisemään, päävalmentaja Pieti Poikola toteaa Pyrinnön verkkosivuilla.

– Kaverilla ei kuitenkaan ollut kiire mihinkään ja he pystyivät taktisesti tekemään pelistä haluamansa näköisen. Se vaatii osaamista, kokoa ja kokemusta tällaisista peleistä. Tämä oli noin puolelle joukkueestamme ensimmäinen tosi kova peli. Antti (Nikkilä) pelasi tänään pienet minuutit, koska halusimme peluuttaa pientä viisikkoa, mutta hänestä huomaa rutiinin tällaisista peleistä. Antero (Lehto) taas oli ensimmäisessä pelissä hukassa, mutta yhden huonon kokemuksen jälkeen pystyi heti nostamaan tasoaan, Poikola jatkaa.

Ensimmäisellä jaksolla Pyrintö sai vastustajan hetkeksi sekaisin puolustuksella, mutta hyökkäykseen olisi vaadittu hurmosta.

– Yksittäisen ottelun voi voittaa hyökkäyksellä, mutta 80 minuutissa parempi kyllä selviää. Uskon, että tämä antoi jokaiselle pelaajalle kokemusta paitsi kovasta pelistä myös taktiikasta oppitunnin. Eiköhän tämä kokemus ole avuksi pudotuspeleissä, Poikola muistuttaa seuransa sivuilla.

Pyrinnön pisteet jakautuivat seuraavasti: Antero Lehto (22/1/3), BJ Raymond (10/6/3), Kelvin Lewis (10/4), Damon Williams (9/5), Yannick Anzuluni (7/4), Antti Nikkilä (4/3), Ville Pekkola (3/1).