Lappeenrannan Namika lähtee kauden viimeiseen otteluunsa Honkaa vastaan ilman sen suurempaa panosta. Sarjasijoitus on ollut lukittuna jo useamman kierroksen ajan, eikä viimeinen ottelu tuo siihen muutosta.

Hongalla sen sijaan panosta löytyy, kun joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa kuudentena tasapisteissä sitä perässä olevan Namika Lahden kanssa.

Honka on ollut tällä kaudelle Namikalle yksi inhottavimpia vastustajia. Honka on ollut jokaisessa kolmessa keskinäisessä ottelussa parempi, muutaman kerran jopa näytöstyyliin.

– Ensinnäkin täytyy onnitella Honkaa hienosta kaudesta. Nousijana suoraan jopa kärkikuusikkoon on kova suoritus. Meidän tarinamme tämän porukan kanssa päättyy keskiviikkoon, joten tarkoitus on nauttia näistä viimeisistä yhteisistä hetkistä, Namikan päävalmentaja Lassi Tuovi kertoo seuran sivuilla.