Pyrinnön suurlupaus: ”Levypallot pitää voittaa”

Maanantaina Pyynikillä pudotuspelit 83-59 voitolla avannut Pyrintö suuntaa torstaina Lahteen. Edessä on Korisliigan toinen puolivälieräottelu Pyrinnön ja Namika Lahden välillä.

Ensimmäisessä puolivälieräottelussa kahdeksan pistettä heittäneelle Topias Palmille jäi ottelusta hyvä fiilis, mutta hän uskoo molempien joukkueiden parantavan otteitaan entisestään torstaina.

– Ensimmäinen puolivälieräottelu ei ollut paras mahdollinen peli kummaltakaan joukkueelta. Meidän hyökkäyspeli oli varsinkin jaksojen alussa jännittynyttä, mutta kun onnistumisia alkoi tulla puolustuspäässä, hyökkääminen muuttui rennommaksi. Onnistuimme pitämään Lahden tehopelaajat alhaisissa pistemäärissä, mikä oli yksi tärkeä tavoite. Parannettavaa jäi joukkuepuolustuksen toteuttamisessa Namikan hyökkäyssettejä vastaan. Loppujen lopuksi ensimmäisestä pelistä jäi hyvä fiilis, koska voitto irtosi ja pelasimme astetta kovempaa kuin vastustaja, Palmi miettii Pyrinnön sivuilla.

Ottelut jatkuvat torstaina Lahdessa, jossa Namika Lahti onnistui runkosarjan avauskohtaamisessa kaatamaan Pyrinnön 70-66. Palmi näkee, että levypallopeli on torstaina avainasemassa.

– Lahdesta voiton hakeminen edellyttää, että pelaamme fyysisesti ja levypallot pitää voittaa. Meidän pitää myös pystyä pitämään aloitusviisikon ratkaisijat kurissa niin että he eivät pääse ottamaan ratkaisuja heille ominaisista paikoista.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.