Pieti Poikola hehkutti Pyrinnön esitystä: ”Energiatasomme oli niin hyvä kuin pitikin olla”

© Kuva: Juha Tamminen

Tampereen Pyrintö otti kiinnityksen Suomen mestaruuteen kaatamalla kolmannessa finaaliottelussa Tampereella Joensuun Katajan 81-62. Otteluvoitot ovat Pyrinnölle 2-1 ja neljäs finaali pelataan heti sunnuntaina Joensuussa.

Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola oli luonnollisesti tyytyväinen omiensa esitykseen.

– Jos pystyy finaaleissa voittamaan 20 pisteellä, on asiat menneet suunnitelmien mukaan. Energiatasomme oli niin hyvä kuin pitikin olla. Eilen kävimme kriittisen videopalaverin ja aika pitkälti kritiikki osui Kelvin Lewisin puolustukseen. Tänään hän näytti, miksi me hänestä pidämme ja miksi hän tähän joukkueeseen kuuluu, kun Lewis teki hyvän työn Rannikkon puolustamisessa. Panimme koko joukkueen voimin Teemun tekemään enemmän työtä pallottomana. Lasse Rantala teki videotyötä hyökkäyspäästä ja selvitti miten Kataja tulee apuun. Sen ansiosta saimme tänään muutaman hyökkäyslevypallon. Sanoin äsken pelaajille, että teillä on tunti aikaa olla tyytyväisiä tästä voitosta. Pelaajat vastasivat heti takaisin, ettei tästä voitosta nautita hetkeäkään, vaan katseet käännetään huomiseen, Poikola kertoo Pyrinnön sivuilla.

Hyvin pelannut Pyrinnön Topias Palmi komppasi päävalmentajan mietteitä.

– Minulla oli kova luotto siihen, että kun armeijasta pääsen, alamme tehdä duunia eteenpäin menemiseni kanssa. Onhan se hienoa, että parhaat pelit tulee pudotuspeleissä. Tulimme selvästi kovempana ja energisempänä kuin Joensuussa pelatessa. Päätimme, ettemme anna yhtään helppoa kuppia tai levypalloa vastustajalle.

Pyrinnöllä on mestaruus katkolla sunnuntaina kello 16.00 alkavassa finaalissa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.