Korikobrien kanssa jatkosopimuksen tehnyt Panu Peltokangas aloittaa toisen kautensa Korisliigassa. Lapualaisjoukkueen kasvatti myöntää, että debyyttikausi ei ollut helpoin mahdollinen.

Peltokangas pelasi keskimäärin yhdeksän minuuttia ja tilastoi piste-ennätyksekseen 12 pinnaa. Peltokangas myöntää, että hyppäys divaripeleistä Korisliigaan oli kova. Hiljalleen hän pääsi paremmin mukaan ja nousi isompaan rooliin joukkueessa.

– Ensimmäinen kausi Korisliigassa oli kokonaisuudessaan haastava, koska edellisen kauden pelasin opiskelujen takia aladivareissa. Kauden mittaan pääsin yhä paremmin mukaan Korisliigan vaatimaan tempoon ja nyt onkin paljon helpompi lähteä seuraavalle kaudelle. Meillä oli viime kaudella paljon isoja pelaajia ja harjoituksissa pääsikin vääntämään oikein tosissaan, tuumii Peltokangas Korikobrien sivuilla.