Joensuulainen Kataja Basket on kiinnittänyt ensimmäisen ulkomaalaispelaajansa kaudelle 2014-15. Joukkuetta vahvistaa monipuolinen laituri Robert ”Reggie” Arnold.

198-senttinen, 25-vuotias pelaaja aloittaa syksyllä neljännen ammattilaiskautensa. Näistä kaksi ensimmäistä kuluivat Itävallassa ja viimeisin Suomen Lahdessa.

Päättyneellä kaudella Namika eteni Arnoldin johdolla Korisliigan pudotuspeleihin, joiden ensimmäisellä kierroksella tuleva mestari, Tampereen Pyrintö, päätti lahtelaisten vähintään kelvollisen kauden.

Arnold pelasi sarjassa 46 ottelua, joissa keskimäärin 35 minuuttia. Tilastorivinsä koostui lukemista 18,6 pistettä (sarjan 7. paras), 5,3 levypalloa, 2,0 syöttöä, 1,6 riistoa (sarjan 5. paras) ja 0,7 torjuntaa (sarjan 4. paras). Kahden pisteen heitot osuivat 50-, kolmen pisteen heitot 34- ja vapaaheitot 69-prosenttisesti. Teholuvukseen muodostui 15,7. Pelaajan vaarallisuudesta kertoo se, että häntä rikottiin liigassa eniten, keskimäärin 6,5 kertaa per ottelu.

Kaksi Itävallan-kauttaan (2011-13) Arnold edusti samaa seuraa, Allianz Swans Gmundenia. Pestinsä aikana joukkue voitti maan Supercupin (2011) ja cupin (2012) sekä selvisi liigassa kertaalleen finaaliin (2012).

Robert Arnold on Kataja Basketin kahdeksas sopimuspelaaja kaudelle 2014-15. Muut ovat Petri Virtanen, Teemu Rannikko, Kalle Naapi, Marius van Andringa, Tommi Huolila, Jesse Niemi ja Nicolai Hvidberg (DEN). Valmennuksesta vastaavat Pekka Salminen ja Tuomas Oja.