Salon Vilpas isännöi viikonlopun aikana kovatasoista turnausta johon isäntäjoukkueen lisäksi osallistuvat Kauhajoen Karhu, Kouvolan Kouvot sekä ruotsalainen Solna Vikings.

Viikonlopun aikana turnauksessa pelataan yhteensä viisi ottelua. Pelit pyörähtävät käyntiin perjantaina ja sekä lauantaina että sunnuntaina ohjelmassa on kaksi ottelua.

– Hienot kolme päivää niin pelaajille kuin taustajoukoillekin. Pelaajat pääsivät tutustumaan paremmin päävalmentajan ajatuksiin koripallosta ja tietysti tutustumaan toisiinsa upeassa ympäristössä, Vilppaan joukkueenjohtaja Keijo Poutiainen pohtii Vilppaan sivuilla.

Vilppaan päävalmentaja Mikko Tupamäen suurin syysmissio on ollut joukkueen yhteen hitsaaminen. Mainio hitsauspaikka oli viime viikonloppuna, kun joukkue leireili Lohjan Kisakalliossa Susicenterissä viikonlopun ajan. Leirin päätteeksi pelatussa treenipelissä Tapiolan Honka osoittautui kuusi pistettä paremmaksi 80-86 ottelun ratkettua aivan loppuhetkillä.

– Honka-pelin lopputulokseen ei kannata turhan paljoa kiinnittää huomiota, sillä rankka leiritys painoi selvästi pelaajien jaloissa. Tekemistä on vielä paljon, mutta hyvällä tiellä ollaan, vakuuttaa Poutiainen.

Turnauksen aikataulu:

Pe 19.9.
Klo 18.30 Vilpas Vikings – Solna Vikings

La 20.9.
Klo 15.00 Solna Vikings – Kouvolan Kouvot
Klo 17.30 Vilpas Vikings – Kauhajoen Karhu

Su 21.9.
Klo 14.00 Kauhajoen Karhu – Solna Vikings
Klo 16.30 Kouvolan Kouvot – Vilpas Vikings

Itse turnauksesta ja osallistuvista joukkueista lisätietoa Vilppaan kotisivuilla.