Hongan harjoituskausi oli hieman rikkonainen, nimenomaan loukkaantumisten takia. Yksi harjoitusottelu (Bisons) jouduttiin perumaan kokonaan ja kahdessa viimeisessä pelissä joukkueelta puuttui lukuisia avainpelaajia.

Loukkaantuneista pelaajista Anton Odabasi on varmuudella sivussa, kun Korisliigakausi alkaa keskiviikkona. Ville Puotilan, Henri Niemistön sekä kapteeni Tero Laitisen osalta kauden avaus on myös vaarassa. Jenkkikaksikko Ronnie Clark ja Ike Udanoh on kuitenkin todennäköisesti mukana rivissä heti ensimmäisestä ottelusta alkaen.

Hongan päävalmentaja Tuomas Iisalo myöntää rikkonaisen valmistavan kauden, mutta löytää siitä myös positiivisia asioita.

– Kokonaisuudessaan joukkueen valmistava kausi on ollut rikkonainen. Se on tosiasia, jota ei voi kieltää. Aloitamme kauden haastajina ja meillä on vielä paljon kehitettävää joukkueena. Kuitenkin harjoitusilme on ollut todella pirteä ja pelaajiston hitsautuminen ryhmätasolla on hyvässä vauhdissa. Nuorella joukkueella suoritustaso tulee heittelemään, mutta tulemme vielä yllättämään monet otteillamme. Joukkueen vahvistustrio vaikuttaa sopivan hyvin joukkueen pelitapaan ja kotimaiset pelaajat ovat ottaneet kesän aikana selkeitä harppauksia kohti huipputasoa, Iisalo sanoo Hongan sivuilla.

Kauden 2014-2015 Korisliigakausi alkaa Hongan osalta kovalla ottelutahdilla ja kovilla vastustajilla. Avauskierroksella keskiviikkona Honka pääsee hallitsevan Suomen mestarin Tampereen Pyrinnön pihteihin Pyynikille. Kotiavauksessa lauantaina 4.10 Tapiolaan saapuu viime kauden hopeajoukkue Kataja ja maanantaina 6.10 matkustetaan Loimaalle, jossa vastassa on viime kauden pronssijoukkue Bisons.