Tampereen Pyrintö kohtaa keskiviikkona Korisliigan kauden avausottelussa Tapiolan Hongan. Ennen ottelun aloitusheittoa Pyynikin kattoon nousee mestaruusviiri vuosimallia 2014.

Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola odottaa mielenkiintoista avausottelua. Nuorekas Honka pelaa aktiivista peliä ja Poikola odottaakin viihdyttävää Korisliigan avausta.

– Honka on todella mielenkiintoinen ryhmä, josta löytyy huippulahjakkuutta ja kokemusta. Ryhmän pelillisenä johtajana häärii tuttu pelaaja Ronnie Clark, joka oli viime kaudella ja tulee olemaan varmasti tälläkin kaudella yksi sarjan kovimpia korintekijöitä. On myös mukava nähdä uusi kasvo Tuomas Iisalo penkin päässä. Hänen pedantti luonteensa heijastuu joukkueen pelaamiseen, sillä he toteuttavat erittäin kurinalaisesti hyökkäyspeliään, joka perustuu pääosin takamiehelle juostuihin palloscreeneihin. Luvassa on varmasti todella energinen ja yleisöönmenevä avausottelu, Poikola ennakoi Pyrinnön sivuilla.