Helsinki Seagulls avaa Korisliiga-kautensa keskiviikkona 1.10. historiallisessa kotiottelussa Kauhajoen Karhuja vastaan.

Viime kauden päätteeksi Korisliigaan noussut lokkiparvi on esiintynyt ennakkoluulottomasti syyskuun harjoitusotteluissa ja lähtee luottavaisena sarja-avaukseen. Muutaman pelaajan pelikunto on vielä pieni kysymysmerkki, mutta Seagulls saa otteluun iskukykyisen ja nälkäisen joukkueen.

– Odotan innolla kauden avausta. Viime kausi oli erinomainen, mutta kuitenkin onnistuimme vain tavoitteessa jonka asetimme kaudelle 2013-14. Nousu Korisliigaan on hieno saavutus, mutta nyt vasta pelaamme siellä mihin stadilainen koripallo kuuluu. Tästä alkaa taistelu paikasta Suomen huipulla. Kasassa on erittäin mielenkiintoinen ja kilpailukykyinen ryhmä. Tulevan kauden tavoitteeksi olemme asettaneet playoffsit, kommentoi Gullsien päävalmentaja Mikko Larkas seuran sivuilla.

Korisliiga-nousuun päättyneellä kaudella Gullsien johtaviin pelaajiin kuulunut Jouko Järvinen odottaa myös tulevaa kautta vesi kielellä.

– Seuralla on hyvä pöhinä päällä ja haluamme näyttää kaikille kuuluvamme pääsarjatasolle. Helsinki tarvitsee ja ansaitsee hyvän joukkueen, ja me aiomme olla se, Gullsien takamies tokaisee.

– Peliä voidaan pitää joukkueelle erittäin hyvänä testinä. Kauhajoki on vahva ehdokas neljän parhaan joukkoon, joten peli on meille erittäin hyvä joukkueen tason mittari. Karhuilla on laaja materiaali ja hyvin valmennettu joukkue. Kotiyleisön edessä tulemme olemaan kuitenkin vahvempia, Järvinen kommentoi.

Järviseltä lähtee myös terveiset Helsingin korisväelle.

– Toivottavasti Helsinki ottaa meidät omaksi koripallojoukkueekseen ja Susijengin nostattama buumi tuo uusia ihmisiä lajin pariin!