Korikobrat haki riemukkaan avausvoiton Namika Lahdesta, kun jatkoajan jälkeen tulostaululla komeilivat Kobrien voittonumerot pistein 93-86.

Vierasvoitot ovat olleet lapualaisille harvinaista herkkua Korisliigassa. Viime kaudella se ylsi vierasvoittoon vain neljästi ja sitä edellisellä kaudella viidesti. Nyt se sai vierasvoittotilinsä auki heti avauspelissä ja päävalmentaja Nenad Stefanovic oli syystäkin tyytyväinen.

– Tämä oli meille todella tärkeä vierasvoitto kauden alkajaisiksi. Vierasvoitot ovat menneillä kausilla olleet joukkueelle harvinaista herkkua. Viime kaudella Kobrilla loisti tähti nimeltä Fogg, nyt meillä on joukkue, jossa kuka vain voi ratkaista ottelun! Olen äärimmäisen tyytyväinen joukkueen yhtenäisyyteen, taistelutahtoon sekä jokaisen pelaajan yrittämisen tasoon, Stefanovic hehkutti Kobrien sivuilla.