Salon Vilpas hakee vielä vahvistusta vitospaikalle. Kesällä sopimuksen tehnyt Adam Constantine jouduttiin lähettämään kotiin jo ennen kauden alkua, mutta päävalmentaja Mikko Tupamäki toivoo uuden miehen selviävän jo lähipäivien aikana.

Tupamäen mukaan tilanne pelaajamarkkinoilla on tällä hetkellä haastava, mutta verkot ovat vesillä.

– Meillä on haussa uusi pelaaja. Ikävä kyllä edellisen terveystilanne oli sellainen, että hänet jouduttiin vaihtamaan. Isoja miehiä ei ole tällä hetkellä hirveästi markkinoilla ja meillä on kaikista seuroista varmasti aika lähelle pienin jenkkibudjetti. Pitää vain olla kärsivällinen, Tupamäki valottaa tilannetta SuomiKoris-sivustolle.

Vilppaalla puuttuu tällä hetkellä selkeä iso mies korin alta, mutta Tupamäki uskoo asioiden ratkeavan nopealla aikataululla.

– Meillä on ehdokkaita ja toivottavasti jo viikonlopun aikana saamme selkeyttä tilanteeseen. Asiat voivat tosin muuttua hyvinkin nopeasti. On käynyt niinkin, että sopimuksesta on jo sovittu ja nimet ovat papereissa, mutta siitä huolimatta homma on kariutunut. Uskon ja toivon kuitenkin, että asia ratkennee lähipäivinä, Vilpas-luotsi toteaa.

Salttu Forsström