Korisliigassa pelattiin lauantaina kolme ottelua. Voittoihin ylsivät Kataja, KTP sekä Vilpas.

Vilpas ei antanut Seagullsille mitään mahdollisuuksia, vaan otti selvän 81-60-voiton. Seagulls aloitti ottelun vahvemmin vieden ensimmäisen neljänneksen nimiinsä 21-15, mutta seuraavalla neljänneksellä Vilpas antoi helsinkiläisille vain kuusi pistettä. Vilppaan voiton takeena oli hurja päätösneljännes, jonka se vei nimiinsä 30-17. Vilppaan ulkomaalaiskolmikko onnistui tasaisesti, kun Paul Harrison teki 18 ja William Walker sekä Darren Duncan 17. Seagullsin paras pistemies oli 14 pinnaa heittänyt Carl Lindbom. Melsahn Basabe kokosi 11 ja Lauri Toivonen 10 pistettä.

Kobrat ja KTP kävivät tiukan taistelun pisteistä, jonka lopulta KTP vei nimiinsä 87-83. KTP:n Brandon Jefferson oli hurjassa vireessä pommittaen 27 pistettä. Häntä säestivät vahvasti LaMonte Ulmer (21), Kenneth Simms (14) ja Timo Heinonen (12).

Kataja avasi kautensa nappaamalla 93-88-voiton Hongasta. Ken Horton tehtaili 27 pistettä ja Robert Arnold 21. Teemu Rannikko heitti 14, Petri Virtanen 11 ja Tommi Huolila 10 pistettä.