Kauhajoen Karhu aiheutti hallitsevalle mestarille Tampereen Pyrinnölle sen kauden ensimmäisen tappion. Bisons sen sijaan kukisti kotikentällään Hongan.

Pyrintö aloitti ottelun vahvasti ja johti ensimmäisen neljänneksen jälkeen 24-13. Sen jälkeen Karhu otti isännän otteet ja vei ottelun lopulta nimiinsä selvästi 96-75 (41-46). Karhu ratkaisi ottelun päätösneljänneksellä viemällä sen nimiinsä 30-15. Karhu onnistui tasaisesti ja Greg Mangano oli paras pistemies 19 pinnalla. Antti Kanervo teki 17 pistettä, Devonne Giles ja Bojan Sarcevic 16 sekä Jermont Horton 12. Damon Williams oli vieraiden paras mies 23 pisteellä, Antero Lehto 18 ja Asenso Ampim heitti 17.

Honka koki kolmannen peräkkäisen tappionsa, kun se hävisi Bisonsille vieraissa 69-80. Bisons kasvatti eroa tasaisesti koko ottelun ajan eikä Honka päässyt missään vaiheessa uhittelemaan Bisonsin voittoa. Ian Hummer oli kotijoukkueen tehokkain 18, Matti Nuutinen, Roope Ahonen ja Eero Aaltonen pussittivat kukin 12 pistettä ja Will Harris sekä Aaron Johnson 10. Ville Mäkäläinen jäi pisteittä, mutta otti 13 levypalloa. Hongan parhaimmistoa olivat 25 pinnaa heittänyt Emmanuel Ubilla, 19 pistettä pussittanut Villematti Kopio sekä 15 pistettä nostanut sekä peräti 20 levypalloa napannut Ike Udanoh.