Eurocup pyörähti suomalaisten osalta käyntiin keskiviikkona, kun Petteri Koposen, Sasu Salinin ja Gerald Lee Juniorin joukkueet olivat tulessa. Suomalaisittain kierros meni hienosti, sillä kaikille kirjattiin voitto ja kaikki olivat isossa roolissa.

Yksi kilpailun ennakkosuosikeista Himki aloitti Eurocupin odotetun vahvasti, kun se kaatoi VEF Riian selvästi 94-65. Latvialaiset pysyivät Himkin kyydissä avausneljänneksen, mutta toisella moskovalaiset menivät menojaan voittamalla sen peräti 26-10. Koponen oli totutun tehokas, kun hän kirjautti reilussa 18 minuutissa 12 pistettä kovilla prosenteilla (2p: 3/4, 3p: 2/3). Lisäksi hän otti kolme levypalloa ja antoi neljä korisyöttöä.

Leen Ploiesti haki hienon 81-75-vierasvoiton Volgogradista. Lee oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa rekisteröiden 12 pistettä heittäen kahdeksasta kakkosen yrityksestään viisi sisään ja lisäksi hän otti neljä levypalloa.

Olimpija Ljubljanaa edustava Salin oli tärkeässä roolissa Olimpijan avatessa Eurocupinsa 70-68-vierasvoitolla Besiktasista. Olimpija näytti jo hoitavan helpon voiton, kun se johti päätösneljännekselläkin peliä jo 16 pisteen erolla. Besiktas aloitti kuitenkin hurjan kirin ja nousi päätössekunneilla aina pisteen päähän, mutta Olimpija piti loppuun saakka pintansa ja kuittasi näin avausvoiton. Salin oli Olimpijan paras pistemies 13 pisteellä ja hänelle kertyi myös eniten peliminuutteja, kun hän pelasi hieman vajaat 33 minuuttia.