Kaksi karhua repi ja raastoi lauantaina Kouvolan Mansikka-aholla, mutta paikallinen karhu eli Kouvot jäi lopulta niskan päälle, lukemilla 91–83 (38–39).

Karhu voitti levypallot 52–40, hakien peräti 20 hyökkäyslevypalloa. Tämä etulyöntiasema annettiin kuitenkin vastustajalle takaisin menetysten muodossa (Karhu 15, Kouvot 8), jotka osuivat varsinkin pelin ratkaisuvaiheisiin. Jermont Horton pelasi erinomaisen avauspuolikkaan, Greg Mangano nosti tasoaan pelin kuluessa ja Antti Kanervo oli jälleen erinomainen itsensä molemmissa kenttäpäädyissä. Kapteeni Bojan Sarcevic ehkä lepäsi minuutin pari liikaa ratkaisuvaiheessa ja sentteri Devonne Giles olisi voinut saada palloja useammin korin alle, varsinkin kun vastustajan Jonathan Jones (8/7) oli virhevaikeuksissa.

– Meillä oli varmasti omat mahdollisuutemme kääntää matsi kolmannella jaksolla. Hyvää jaksoa seurasi huono jakso, jossa menimme passiiviseksi hyppyheittojoukkueeksi, sekä teimme melkoisen määrän henkilökohtaisia virheitä omassa päässä. Siihen lisättynä Kouvojen parantunut hyökkäyspelaaminen, niin voitto jäi Kouvolaan, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen luonnehti ottelun ratkaisuhetkiä Karhun sivuilla.

Karhu pelaa seuraavan kerran viikon päästä ja aikoo nyt keskittyä harjoitteluun.

– Nyt meillä on aikaa harjoitteluun, koska seuraava peli Honkaa vastaan on 29.10. kotisalissa. Keskitytään pienten asioiden hiomiseen molemmissa kenttäpäädyissä, sekä vedetään ensi viikolla kovempi tehoviikko myös kuormituksen osalta, Toiviainen avasi seuraavan viikon suunnitelmia.