Korisliigan perjantai kulki kymenlaaksolaisissa merkeissä, kun KTP kaatoi kotonaan Katajan kahden jatkoajan jälkeen ja Kouvot haki puolestaan voiton Salon Vilppaasta.

KTP otti kotonaan Katajaa vastaan otteen haltuunsa avausneljänneksellä, mutta tämän jälkeen ottelu tasaantui ja Kataja kuroi loppua kohden eroa umpeen vähän vähältä ja oli viimeisellä jaksolla jo kiinni voitossakin, kunnes KTP heräsi ja kuroi eron väkisin kiinni. Tasapisteissä ratkaisua jouduttiin hakemaan aina toiselta jatkoajalta, jonka lopussa Brandon Jefferson ratkaisi vapaaheitoillaan 97-95-voiton kotkalaisille.

Ottelun hahmo oli tappiosta huolimatta Katajan Robert Arnold, joka pussitti peräti 37 pistettä ja poimi 10 levypalloa. KTP:stä vahvimmat lukemat tauluun iski LaMonte Ulmer 26 pisteellään ja 12 levypallollaan.

Salohallissa Vilpas ja Kouvot etenivät kaksi neljännestä tasatahtia, kunnes vieraat alkoivat hivuttautua karkumatkalle ja sinetöivät 79-62-voiton lopullisesti viimeisellä neljänneksellä.

Komeat 28 pistettä upottanut Ilari Seppälä oli vieraiden tehomies ja Jason Conley puolestaan hallitsi korinalustaa etenkin omassa päässä raapimalla 16 levypalloa, joista 15 puolustuskorilla. Isännistä 24 upottanut Juan Patillo oli tehokkain.