Tampereen Pyrintö koki kauden avaustappionsa Baltian liigassa häviten niukasti jatkoajan jälkeen Pieno Zvaigzdesille 74-76.

Pyrinnöllä oli voiton avaimet käsissään sekä varsinaisen peliajan lopssa että jatkoajalla. Pyrintö lähti päätösneljännekselle kahdeksan pisteen johdossa. Pyrinnön kannalta tilanne näytti vielä hyvältä 1,2 sekuntia ennen loppua, kun se johti kahdella pisteellä. Summerin soidessa kotijoukkueen Aidas Viskontas toi Pienon tasoihin.

Pyrintö aloitti jatkoajan myös vahvemmin, mutta Pieno nousi rinnalle ja ohi 11 sekuntia ennen loppua. Asialla oli jälleen Viskontas, joka upotti molemmat vaparit sisään. Pyrintö sai vielä mahdollisuuden voittoon, mutta Antero Lehdon viime sekunnin kolmonen kolisi raudoista pois.

Pyrinnön paras pistemies oli 18 pistettä tehnyt Lehto, Topias Palmi sai kasaan 14, Asenso Ampim 11 ja Damon Williams 10.