Eurocupissa pelaavat suomalaiset olivat tulessa keskiviikkona. Sasu Salin, Petteri Koponen ja Gerald Lee junior olivat joukkueensa parhaimmistoa, mutta Salin kuittasi ainoana voiton.

Olimpija oli pitkään sillassa vieraskentällä Szolnoki Olaj’ta vastaan, mutta ljubljanalaisten hurja viimeinen neljännes nosti sen 86-80-voittoon. Salin oli joukkueensa ykköshahmoja urakoimalla 32 minuuttia ja pussittamalla hyvällä prosentilla 16 pistettä. Hän jakoi ottelussa myös kolme korisyöttöä.

Samassa lohkossa pelaava Himki koki yllätystappion vieraskentällä Besiktasille 64-66. Himkin kohtaloksi koitui heikko viimeinen jakso, kun se onnistui tekemään ainoastaan kuusi pistettä Besiktasin heittäessä 13. Himkillä oli voiton avaimet käsissään loppuhetkillä, mutta ei onnistunut. Koponen oli lähes 27 minuutin peliajalla joukkueensa paras pistemies 14 pisteellä.

Leen Ploiesti teki hukkareissun Turkkiin, kun se hävisi Banvitille 66-81. Lee pelasi noin puoli tuntia ja upotti 15 pistettä ollen joukkueensa toiseksi paras pistenikkari.