Tapiolan Hongan neljän ottelun mittaiseksi venynyt voittoputki tuli päätökseen keskiviikkona Kauhajoella. Ilman loukkaantunutta Ronnie Clarkia otteluun Karhua vastaan lähtenyt Honka oli avauspuoliajalla vailla mahdollisuuksia isokokoista ja kokoaan hyvin hyödyntänyttä kotijoukkuetta vastaan. Toisen puoliajan kirikään ei riittänyt vaan pisteet jäivät Pohjanmaalle koriluvuin 94-79.

Hongan päävalmentaja Tuomas Iisalo ei selitellyt, vaan totesi Karhun paremmuuden:

– Ottelun alku oli juuri niin vaikea, kuin tilastot kertovat. Olimme pari kokoa pienempiä ja otteluun hyvin valmistautunut Karhu käytti sitä hyödykseen molemmissa kenttäpäädyissä. Saatuamme toisella jaksolla ottelun juonesta kiinni alkoi pelaaminen aueta hyökkäyspäässä. Emme kuitenkaan päässeet puolustuksessa riittävän korkealle intensiteettitasolle suhteessa kokoomme. Se johti pelin painopisteen painumiseen korimme alle, jossa meno muistutti välillä enemmän lentopalloa kuin koripalloa. Kaikkiaan haastava ottelu, joka analysoidaan ja sen jälkeen vietämme ansaitun tauon peleistä, Iisalo pohti omiensa esitystä Hongan sivuilla.