Sunnuntaina 2.11.2014 Helsingin jäähallissa Helsinki Seagulls sekä Sami Hedberg järjestävät Super Sunday nimellä kulkevan Nenäpäivä-tapahtuman. Ohjelma alkaa klo 13.00 Naisten koripallolla ToPo vastaan Honka. Kello 16.45 miesten Korisliigaa, jossa Helsinki Seagulls kohtaa Loimaa Bisonsin.

Stand up-koomikko Zaanin sekä mediapersoona Axl Smithin juontamassa tapahtumassa Seagulls-Bisons-mittelön erätauoilla esiintyvät Singmark feat Adam Tensta ja Rudi Rok.

Ottelun jälkeen luvassa on Sami Hedbergin järjestämä kolmen pisteen heittoskaba sekä julkkisten korismatsi Team Hedberg vastaan Team Valavuori, jossa molemmat joukkueet täynnä tunnettuja suomalaisnimiä.

Team Valavuori: Aleksi Valavuori, Hanna-Maria Seppälä A-J Sipilä, Esa Tikkanen, Manuela Bosco, Tisjam, Axl Smith, Särre

Team Sami Hedberg: Signmark, Kim Herold, Tomi Metsäketo, Jaajo Linnonmaa, Emilia Vuorisalmi, Michaela Moua, Kari-Pekka Klinga