Korisliigassa pelattiin kolme ottelua perjantaina ja samalla nähtiin taas pari yllätystä.

Kobrat otti vakuuttavan kotivoiton kaataessaan Kouvot selvästi 93-76. Kobrien ulkomaalaisvahvistukset olivat hurjassa vireessä Paul Carter etunenässä, kun hän pussitti 32 pistettä. Siinä ohessa hän otti myös 16 levypalloa. Stephen Lumpkins heitti 20 pistettä ja DJ Richardson 15. Kouvoilta onnistui parhaiten 23 pistettä heittänyt Jonathan Jones. Ilari Seppälä saalisti 12, Ville Kaunisto 11 ja Jason Conley 10 pinnaa.

Namika Lahti jatkoi vahvaa kotivirettään voittamalla selvästi kotonaan Pyrinnön 77-63. Lahtelaiset olivat tasaisesti niskan päällä koko ottelun eikä Pyrintö saanut kirivaihdetta päälle missään vaiheessa. Ryan Wright oli Namikan paras pistemies 20 pisteellä ja Matias Ojala pelasi hienosti keräten 15 pisteen saaliin. Vesa Mäkäläinen rohmusi 14 pistettä ja 12 levypalloa. Antero Lehto oli totutusti vieraiden paras pistemies 17 pisteellä ja Damon Williams säesti saaden kasaan pisteen vähemmän. Topias Palmi sai kasaan 12 pistettä.

Kataja ja Bisons pelasivat jännittävän kamppailun, jonka Bisons vei lopulta nimiinsä 85-81. Ottelun alussa Kataja näytti jo karkaavan, kun se vei ensimmäisen neljänneksen nimiinsä 22-10. Bisons kuitenkin ryhdistäytyi ja erityisesti tauon jälkeen loimaalaiset tulivat vahvasti ja nousivat lopulta rinnalle ja ohi viime hetkillä. Bisons onnistui tasaisella rintamalla ja erityisesti kaaren takaa Biisonit olivat kuumana upottaen kolmoset 14/27. Antto Nikkarinen heilutti tahtipuikkoa 20 pisteen edestä ja kaksinumeroisiin ylsivät myös Eero Aaltonen (14), Matti Nuutinen (13), Ian Hummer (12) ja Roope Ahonen (11). Katajan hahmo oli jälleen huippupelin pelannut ja 34 pinnaa rekisteröinyt Robert Arnold. Petri Virtanen sai kasaan 18 ja Tom Knight 13.