Kobrien seuraavaan kotiotteluun vastaan asettuu Kouvot Kouvolasta.

Kobrat on sulatellut lähes viikon edellistä kotitappiota Pyrinnölle ja koko joukkue pääsee tuoreilla jaloilla Kouvoja vastaan. Pyrintöä vastaan Kobrat eivät onnistuneet hyökkäyspelissään, mutta puolustuspeli toimi ajoittain hyvin. Se ei kuitenkaan riitä vaan joukkueen pitää pystyä täysipainoiseen suoritukseen koko 40 minuutin ajan.

– Kouvot on hyvä heittojoukkue ja siihen meidän on löydettävä lääkkeet. Kouvojen suomalaisosasto on pysynyt koossa ja ainoastaan amerikkalaispelaajat ovat vaihtuneet. Kouvot pelaa hyvää joukkuepeliä ja kaikki pelaajat ovat hyökkäyspäässä vaarallisia. Meidän ei kuitenkaan tässä vaiheessa kannata liikaa kiinnittää huomiota vastustajan tekemisiin vaan meidän on saatava oma pelimme kuosiin. Meillä on takana hyvä harjoitusviikko ja katsotaan nyt miten saamme siirrettyä harjoituksissa onnistuvat asiat peliin, valmentaja Nenad Stefanovic pohtii Kobrien sivuilla.